Log In   |   Create Account  |   checkout
Currencies: 

Specials

Herre Nike Shox Agent hvid splint Sko
Herre Nike Shox Agent hvid splint Sko
1,102.19  DKK  531.20  DKK

Shipping & Returnsff

Vi stræber efter at opbygge et langsigtet forhold til hver enkelt af vores kunder Vi kan udrette vores mission, hvis du er tilfreds med de produkter, du achtez.Ainsi garantere dig, at der ikke er risiko i shopping. det er nemt! Alle varer sendes i sikkerhed

Policy Exchange

Alle udvekslinger skal behandles inden for 7 dage efter modtagelsen af ​​products.For udvekslinger, skal alle sko være oprindelser, nye (ikke slidte), med original emballage. Ellers er du ikke kvalificeret til at gøre en udveksling. Hvis dette er standardindstillingen og / eller er en del af vores fejl, kan du gøre frihandel.
Du skal tage ansvaret for skibsfarten til at sende pakker, hvis kunderne vælger forkerte størrelser / farver forkert / ugyldige styles / kunder vil have dem længere.
Vi accepterer udvekslinger, hvis vi sender forkerte produkter eller produkter er defekte på grund af anlægget. 15% af inddrivelsesomkostninger bør anvendes for at handle efter hvert enkelt tilfælde .Det ville undgås efter omstændighederne af ordenen.

Refusionspolitik

1. Vi er forpligtet til din satisfactions.Vous skal kontakte os, hvis du ønsker at returnere articles.Toutes artikler, du ønsker at vende tilbage, skal være i original stand .Det vil sige, ubrugte, uændret, uvaskede, med vedhæftede etiketter.
2. Ved returnering emner til tilbagebetaling, er alle elementer, der returneres på grund af 15% af udgifterne til gengæld. Levering gebyr og deltagelse provisioner kan ikke refunderes.
3. Vi er ikke ansvarlige for udgifterne til forrentning og udveksling .Du vil være ansvarlig for forsendelse og manutention.En Derudover anbefaler vi, at du tilføjer sporing og forsikring for din egen beskyttelse, som gør kan ikke være ansvarlig for forsvundne forsendelser.

& nbsp;

Back